La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, en una imatge d'arxiu
Barcelona

Rigau respon a l'Estat que Catalunya ja evita duplicitats en l'ensenyament

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, diu que la llei d'educació de Catalunya ja garanteix la racionalitat del sistema educatiu i ja evita duplicitats. La consellera ha respost així a la retallada de 10.000 milions d'euros que ha anunciat el govern de Rajoy i que afectarà sanitat i educació, unes competències transferides a les comunitats autònomes. Rigau ho ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio".

Catalunya RàdioActualitzat
Irene Rigau ha reaccionat a la tisorada de 10.000 milions d'euros anunciada aquest dilluns per nota de premsa per part del govern espanyol i que s'aplicarà sobretot a sanitat i educació. La consellera d'Ensenyament diu que a Catalunya ja s'eviten duplicitats en l'ensenyament i ja es fa una gestió amb criteris de racionalitat.

Rigau ha explicat que, en cas de prosperar, els canvis que proposa el govern de Rajoy trigarien mesos a fer-se realitat perquè, diu, en molts casos s'haurien de canviar lleis orgàniques. La consellera d'Ensenyament també ha assegurat que no sabia res d'aquestes noves retallades i que el ministeri no els ha concretat en quin sentit aniran els canvis.




Anar al contingut