L'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un menor a l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un jove de 16 anys, aquest vespre, a l'Hospitalet. El menor, d'origen bolivià, hauria mort apunyalat per l'esquena en un parc pròxim a la carretera de Collblanc. El cas està sota secret de sumari i en aquest moment, la policia encara treballa al parc per buscar-hi pistes, i n'espera l'aixecament del cadàver. Els Mossos treballen amb la hipòtesi que la mort s'ha produït en una baralla entre bandes juvenils.

RedaccióActualitzat
Els investigadors treballen amb la principal hipòtesi que es tracta d'un enfrontament entre bandes llatines. De fet, els veïns han explicat que la plaça on han tingut lloc els fets és molt freqüentada per aquests col·lectius. Segons la seva versió, la víctima -d'uns setze anys i d'origen bolivià- estava jugant a futbol amb uns amics quan de sobte els seus agressors l'han atacat per l'esquena amb una arma blanca.

El jove ha mort pocs minuts després de patir l'agressió. Les dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçades fins a la zona no han pogut fer res per salvar la vida al menor, tot i practicar-li maniobres de reanimació durant uns minuts. La víctima ha rebut una punyalada que li ha afectat directament el cor.

El lloc on s'han produït els fets està acordonat pels Mossos d'Esquadra, ja que, segons fonts properes al cas, l'arma homicida podria ser molt a prop del lloc dels fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut