El camió ha sortit de la via. (Foto:ACN)
Tres víctimes en menys de tres hores a l'Eix Transversal, al Bages
Barcelona

Les carreteres catalanes es cobren sis víctimes mortals en menys de 24 hores

Les carreteres i autopistes de Catalunya ja s'han cobrat sis víctimes mortals en els diferents accidents que han tingut lloc entre la nit de divendres i aquest dissabte. Un vianant ha perdut la vida a Barcelona i dos motoristes han mort: un a la Ronda Litoral i l'altre, a Llagostera. Els dos últims sinistres han passat casualment a la C-25 amb menys de tres hores de diferència i han deixat tres víctimes més a l'Eix Transversal, al Bages. En el primer, han mort els ocupants d'un cotxe que ha xocat contra un camió a Rajadell i l'últim ha deixat una víctima més i dos ferits, en un cop fatal entre dos turismes, a Manresa.

RedaccióActualitzat
El primer accident va passar a les nou del vespre de divendres, quan un home de 41 anys va ser atropellat per un cotxe al carrer Balmes de Barcelona. La segona víctima, poques hores més tard, també a la capital catalana. No havien tocat les tres de la matinada quan un motorista va caure a la Ronda del Litoral en un accident que també va ser fatal. I no va ser l'últim.

Un altre motorista, aquest de 33 anys i veí de Vilabraeix, ha xocat aquest al matí amb una furgoneta i ha també ha perdut la vida.

Tres morts més i tres ferits, un greu, acaben el recompte de víctimes des del començament del cap de setmana. Els dos últims accidents han passat amb una diferència de menys de tres hores i a la mateixa carretera, la C-25: el primer ha estat un xoc entre un camió que transportava planxes d'alumni i un tot terreny, a Rajadell (Bages). El segon i últim, ha estat a Manresa. Dos turismes han topat amb un cop fatal que ha deixat un mort i dos ferits.
 
Les darreres xifres d'aquest funest inici del cap de setmana se sumen a les 45 víctimes a la xarxa viària de Catalunya des de principis de l'any. De fet, en els dos primers mesos del 2012, hi ha hagut un augment d'un 30% de morts respecte a l'any passat.

Anar al contingut