Barcelona

Divendres assolellat i anticiclònic, amb vent fort al nord del país

L'estabilitat atmosfèrica serà total, i no hi haurà lloc per a cap possibilitat d'arribada de pertorbacions. L'anticicló s'allargarà de França a Alemanya i hi haurà un lleuger passadís de vent de nord-est sobre el Pirineu oriental. El cel estarà serè, amb un sol que lluirà a tot el territori català, vessant nord inclòs. A tot estirar, es passejaran alguns núvols prims i esquifits. Les mínimes baixaran.

Actualitzat
Les temperatures matinals es mantindran o pujaran al vessant sud del Pirineu, com a conseqüència dels vents de nord; també augmentaran a les comarques del sud de Girona. A la resta del país, les mínimes baixaran, sobretot al Prepirineu i comarques de Tarragona. Les màximes pujaran al nord i baixaran a la Costa Daurada. Els valors més elevats tocaran els 18 graus.

El vent continuarà bufant amb força, però anirà a menys. Els vents més forts afectaran l'Empordà. També al Pirineu, on el vent podria complicar encara més  les tasques d'extinció de tres focs que cremen des d'aquest dijous al Pirineu lleidata. Les ratxes de vent superaran els 90 km/h. A partir del matí el vent minvarà i perdrà força, però no desapareixerà.

El Servei Meteorològic de Catalunya té actius els avisos meteorològics per vent i estat del mar.

Temps del cap de setmana, sol i màximes de 20 graus
El sol ens acompanyarà tot el cap de setmana amb poca presència de núvols. Dissabte hi haurà algunes nuvolades a partir de la tarda al vessant nord amb possibilitat d'alguna nevadeta.
Temperatures en ascens tot el cap de setmana. Farà calor al migdia amb valors de 20 graus

I de cara als pròxims dies, pocs canvis. Molt de sol, pocs núvols i sense perspectives de pluges.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut