Imatge del cap de setmana en què es va treure la bandera espanyola i es va penjar una estelada.
Imatge del cap de setmana en què es va treure la bandera espanyola i es va penjar una estelada.
Sant Pol de Mar

L'ajuntament de Sant Pol de Mar penja la bandera espanyola i compleix la sentència del TSJC

Des d'aquest dimarts, i després de més d'una dècada, l'ajuntament de Sant Pol de Mar, al Maresme, torna a tenir penjada a la façana la bandera espanyola. El consistori ha complert així el requeriment de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, i també una sentència del TSJC que obligava a penjar la bandera espanyola al balcó de l'ajuntament.

RedaccióActualitzat
L'alcaldessa de Sant Pol de Mar, la convergent Montserrat Garrido, ha comunicat aquest dimarts a la delegació del govern espanyol a Catalunya la restitució de la bandera espanyola tant a la façana del consistori com a la sala de plens. Garrido ha lamentat la imposició de símbols i ha explicat que, si després de la decisió judicial no s'havia penjat abans la bandera espanyola és perquè no en trobaven cap al consistori.

Per l'alcaldessa, aquest acte suposa acatar una sentència del TSJC. A Sant Pol de Mar es va fer diumenge passat un acte simbòlic per rebutjar la imposició de símbols en què es va penjar una estelada. La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ho va qualificar d'"acte d'ultratge a la bandera d'Espanya" i en va exigir la restitució.
Anar al contingut