La forguneta que ha traslladat el cadàver de Whitney Houston.
Whitney Houtsona hauria mort a la banyera però encara no se'n saben les causes.
Los Angeles

Whitney Houston hauria mort a la banyera del seu hotel mentre es preparava per a una actuació

Quan el món de la música plora la mort de "La veu", la policia investiga les causes de la mort de la cantant. Les autoritats no volen revelar els detalls del cas, però diversos mitjans nord-americans publiquen que sembla que la cantant va morir ofegada a la banyera de l'hotel. A l'habitació hi havia dos guardaespatlles i una perruquera que s'han estranyat que Whitney Houston no sortís del lavabo. Quan finalment han entrat a la sala, se l'han trobat morta. Els equips d'emergència han intentat reanimar-la, però no s'hi ha pogut fer res.

RedaccióActualitzat
La cantant nord-americana Whitney Houston ha estat trobada morta a l'hotel Beverly Hilton als 48 anys. La policia investiga les causes de la mort, però no han donat gaires detalls del cas. Només han confirmat que a l'habitació no hi havia signes de violència i que els equips d'emergència han intentat reanimar-la.

Els mitjans nord-americans, citant fonts pròximes a la cantant, publiquen més detalls de la seqüència de fets que va acabar amb "La veu". Segons sembla, la reina del pop dels anys 80 i els 90 es trobava a l'hotel Beverly Hilton preparant-se per a una festa prèvia als premis Grammy que organitzava el magnat Clive Davis. Davis va ser l'home que la va descobrir quan  cantava amb la seva mare en un club de New Jersey.

Whitney Houston s'estava banyant quan els seus ajudants han començat a sospitar. La cantant feia una hora que era al lavabo i no donava cap senyal de vida. Quan es començava a fer tard per arribar a la festa, la seva perruquera ha entrat a l'habitació i se l'ha trobada morta, amb el cap sota l'aigua, segons informa el portal de rumors TMZ. Dos guardaespatlles l'han tret de la banyera, l'han intentat reanimar i han avisat a la seguretat de l'hotel.

El servei d'emergències ha arribat a l'hotel cap a dos quarts de quatre de la tarda, hora de Califòrnia. Els metges han intentat reanimar-la durant 20 minuts però no se n'han sortit. El cos de l'artista ha estat retirat hores més tard, cap a la mitjanit, per la porta del darrere de l'hotel per evitar aglomeracions de mitjans i públic.

Els mitjans apunten que la policia no ha trobat restes de cap substància il·legal a l'habitació de la cantant. Sí que hi havia medicaments.

Les autoritats no han confirmat aquestes informacions i esperen l'autòpsia per esbrinar les veritables causes de la mort.

Hores d'homenatge

Des que s'ha sabut la notícia, familiars i amics ploren la seva mort. Tots els actes al voltant del món de la música a Los Angeles s'han convertit en un homenatge etern. Aquesta mateixa nit de diumenge hi ha la gala dels premis Grammy i diversos cantants ja han confirmat que tindran un record especial per a Whitney Houston.

Clive Davis ha decidit mantenir la  festa en homenatge a Houston. "Ella hauria volgut que la música continués. Ella omplia de gràcia l'escenari amb una presència majestuosa" ha assegurat. Jennifer Hudson i Chaka Khan, per la seva banda, ja han anunciat que interpretaran un tema en  honor seu durant la gala dels Premis Grammy. L'exmarit de Houston, Bobby Brown s'ha informat de la notícia quan actuava a Mississippi i s'ha posat a plorar a l'escenari diverses vegades.
Anar al contingut