Els Mossos d'Esquadra han tallat durant unes hores l'entrada a la carretera C-31 a l'entrada de Platja d'Aro. (Foto: ACN)
Els Mossos d'Esquadra han tallat durant unes hores l'entrada a la carretera C-31 a l'entrada de Platja d'Aro. (Foto: ACN)
Platja d'Aro

Restablert el subministrament elèctric al Baix Empordà després que 800 habitatges quedessin sense llum

La neu que ha començat a caure amb intensitat al Baix Empordà aquest dijous al vespre ha deixat sense llum uns 800 habitatges de dues urbanitzacions de Castell-Platja d'Aro, Calonge i Palafrugell. La incidència s'ha pogut arreglar abans de la mitjanit, després de dues hores en què aquests abonats no han tingut subminstrament elèctric. L'apagada, que aquesta zona ja va viure amb el temporal de neu del març del 2010, ha estat un dels efectes de la segona tongada de neu que ha arribat a Catalunya pel nord del litoral. La nevada també ha obligat a tallar tres carreteres a la mateixa comarca, al Baix Empordà.

RedaccióActualitzat
Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest dijous a la nit s'ha hagut de tallar la circulació a les carreteres GIP-6821 i GIP 6612 a l'alçada de Llagostera. La neu també ha obligat a tallar les vies GI-681 a l'alçada de Tossa de Mar i GI-682 a Lloret de Mar.

Les noves nevades han obligat a tallar durant una estona la C-31 entre Santa Cristina d'Aro i Palafrugell, la C-250 a Llagostera, per anar cap a Cassà de la Selva, i la C-65 a Cassà en direcció a Sant Feliu de Guíxols. A més, ha alertat de la presència de plaques de gel a la C-66 entre la Bisbal d'Empordà i Palafrugell, a la GI-653 a Regencós i a la GI-662 a Santa Cristina d'Aro.

Durant la tarda de dijous, la neu ha obligat a interrompre la circulació en dues carreteres locals del Montseny: la BV-5119 de Campins a Costa de Montseny i la BV-5114 a Montseny. D'altra banda, s'han aturat les obres a l'interior dels túnels de Capsacosta, entre el Ripollès i la Garrotxa, per deixar-hi circular i evitar que els conductors hagin de fer els revolts de la carretera vella.
Anar al contingut