Imatge dels tres integrants de Tricicle en l'espectacle per commemorar el seu 25è aniversari
Els Tricicle ja fa més de 30 anys que estan en actiu.
Barcelona

Tricicle anuncia que l'obra que estan preparant "probablement" serà l'última damunt dels escenaris

Tricicle estrenarà al maig la que probablement serà la seva última obra amb els tres integrants compartint escenari. Ho han anunciat Paco Mir i Joan Gràcia a "El matí de Catalunya Ràdio". L'espectacle encara no té títol i començarà les funcions a Alacant.

Catalunya RàdioActualitzat
Tricicle està en procés de creació de la que probablement serà la seva última obra amb Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans compartint escenari. Així ho ha explicat el mateix Paco Mir al programa "El matí de Catalunya Ràdio"

Amb un to còmic, l'actor ha assegurat que l'obra "probablement serà l'obra final com a Tricicle en peu damunt d'un escenari". Mir ha afegit que "ja no tenim l'edat".  Tricicle es va fundar el 1979 i enguany compliran 33 anys damunt dels escenaris. Els tres membres del grup tenen al voltant de 55 anys.

Tot i les paraules de Mir, l'integrant del trio humorístic ha precisat que això no vol dir que la companyia desaparegui ni deixi d'estar activa. De fet, Tricicle ha multiplicat la seva activitat i fa temps que es dedica també a la producció.
Anar al contingut