València

Camps agraeix el suport de l'"Espanya neta i gran" i diu que pensa en el futur "amb il·lusió"

"Avui parlo com el ciutadà Camps, que s'aixeca feliç en un dia lluminós després d'una persecució brutal". En les primeres declaracions després de ser absolt de suborn passiu pel cas dels vestits de la trama Gürtel, l'expresident valencià Francisco Camps s'ha mostrat exultant i en una entrevista a Onda Cero ha agraït el suport rebut de "l'Espanya neta, positiva, gran i il·lusionada" que sempre ha tingut "confiança absoluta" en ell durant els tres anys que ha durat el procés. Camps ha criticat els que "han caigut derrotats" perquè, segons ha dit, no han estat "estrictament democràtics" i ha considerat que haver-los pogut guanyar "és bo per a la democràcia". Finalment ha assegurat que ell "mai" ha perdut l'honorabilitat.

RedaccióActualitzat
L'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha dit que després de tres anys de procés ha aconseguit vèncer el "sistema brutal" causant del "calvari" pel qual ha passat.

"Ha estat molt sofriment, molta paciència, molt temps, però al final hem demostrat que els hem pogut guanyar", ha afirmat durant l'entrevista radiofònica. En aquest sentit, ha criticat que "els que van caure derrotats ahir" després de conèixer-se el veredicte de "no culpable" "no són un sistema estrictament democràtic".

"A tot aquest conglomerat bestial l'ha guanyat un jurat popular", ha assenyalat, després d'afirmar que haver-los vençut "és bo per a la democràcia".

"Si tenen consciència tindran remordiments"

Camps ha assegurat que el dia d'avui és d'"agraïment" i que prefereix pensar "en el futur, amb il·lusió i esperança", però no obstant, ha declarat que les persones que l'han sotmès a aquesta "persecució brutal" "si tenen consciència tindran remordiments". Ho ha dit en declaracions a ABC Punto Radio.

En unes altres declaracions a Intereconomía TV, Francisco Camps ha agraït tot el suport rebut en aquest procés, i s'ha felicitat perquè finalment -ha dit- s'ha sabut la veritat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut