Millo, Sánchez-Camacho i Mas-Colell durant l'esmorzar al bar del Parlament.
Millo, Sánchez-Camacho i Mas-Colell durant l'esmorzar al bar del Parlament.
Parlament de Catalunya

Mas-Colell i Sánchez-Camacho escenifiquen la seva col·laboració amb un esmorzar al Parlament

El conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, i la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, han escenificat aquest dijous la seva bona sintonia amb un esmorzar al bar del Parlament. Durant prop d'una hora i mitja, els dos polítics han analitzat els comptes per aquest any i el finançament de Catalunya, l'endemà que els populars donessin llum verda a la tramitació del projecte de llei de pressupostos. A l'esmorzar també hi ha participat el portaveu del grup parlamentari popular, Enric Millo, que ha estat qui ha pagat l'àpat.

RedaccióActualitzat
Després de la trobada, els dos dirigents del PP català han explicat que la reunió ha estat "interessant" i que han "parlat de tot", principalment de pressupostos i del finançament de Catalunya. Els populars també han explicat que Mas-Colell els ha demanat que mediïn amb el govern de Mariano Rajoy a favor de Catalunya, una petició que el PP creu que ja n'ha complert la primera part.

El conseller d'Economia ha confirmat les paraules de Millo i Sánchez-Camacho i ha destacat que els populars catalans estan contribuint molt al fet que l'executiu català tingui "relacions fluïdes" amb el govern espanyol. Mas-Colell ha afegit que el PPC exerceix aquest paper d'intermediador "permanentment".

Al llarg de dimecres, arran que el PP s'aliés amb CiU per rebutjar les esmenes a la totalitat als pressupostos, es va especular amb una hipotètica reunió entre Sánchez-Camacho i el president de la Generalitat, però la trobada finalment no es va produir. Finalment, la foto s'ha produït aquest dijous: després de votar-se la convalidació del decret llei del govern sobre la pròrroga pressupostària, amb abstenció del PP, la presidenta dels populars catalans i Mas-Colell han sortit junts de l'hemicicle cap al bar de la cambra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut