Madrid

Iglesias creu que el manifest per rellançar el PSOE és el primer pas de Chacón per liderar el partit

El manifest que han firmat una trentena de dirigents socialistes sota el títol de "Molt PSOE per fer" és, segons ha dit el secretari d'organització del partit, Marcel·lí Iglesias, a "El matí de Catalunya Ràdio", el primer pas de Carme Chacón per disputar a Rubalcaba el lideratge del PSOE. Iglesias ha manifestat: "Tots sabem què significa els noms que hi apareixen, suposa un pas més i ja hi ha antecedents." I per tant, conclou que "tot porta a pensar en l'inici d'una candidatura", que suposa que lideraria Carme Chacón.

RedaccióActualitzat
El secretari d'organització del PSOE considera que el document és positiu perquè forma part del debat intern dels socialistes, tot i que no el subscriu.

Aquestes declaracions arriben l'endemà que l'encara ministra en funcions Carme Chacón i una trentena de socialistes més fessin públic el manifest en què demanen obrir un debat al PSOE després de les últimes derrotes electorals. Entre els signants del "Molt PSOE per fer", hi ha el també ministre en funcions Francisco Caamaño, els exministres Juan Fernando López Aguilar, Josep Borrell i Cristina Narbona, i l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

El grup apunta com a errors dels socialistes haver-se distanciat de la ciutadania assumint polítiques que no encaixen amb el seu ideari, especialment a l'hora de reconèixer i combatre la crisi, i la falta de participació interna.
VÍDEOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut