No hi ha imatges de la declaració d'Isabel Jordán perquè és un testimoni protegit.
No hi ha imatges de la declaració d'Isabel Jordán perquè és un testimoni protegit.
València

Una extreballadora d'Orange Market atribueix als nervis l'acusació sobre el pagament de vestits a Camps

El judici per l'anomenat "cas dels vestits" contra l'expresident valencià Francisco Camps i l'exsecretari general del Partit Popular del País Valencià, Ricardo Costa, ha fet un gir. Una extreballadora d'una de les empreses de Rafael Correa -un dels caps de la "trama Gürtel"- s'ha desdit i ha atribuït als nervis la frase d'una conversa gravada en què va dir que la seva societat havia donat 30.000 euros a la botiga Milano "per pagar els vestits de Camps ". Isabel Jordán ha assegurat davant del jutge que ja que no sap si aquesta afirmació és certa.

RedaccióActualitzat
Isabel Jordán va treballar per a diferents empreses de la trama, que va comptar amb una xarxa d'almenys set societats amb els mateixos empleats. La dona es troba sota protecció policial després de les denúncies que va interposar contra Francisco Correa i Pablo Crespo, també cap de la trama.

El 2007 un dels comptables de l'empresa, Javier Nombela, que també era assessor del PP a Madrid, va lliurar a Jordán un disc dur que contenia informació sobre nombrosos assumptes que la dona desconeixia. Després de veure la documentació, Jordán va decidir abandonar el grup de Correa i denunciar els seus responsables per administració irregular, manipulació d'arxius i amenaces.

Javier Nombela va explicar a Isabel Jordán que entre altres assumptes, hi havia pendent una factura d'Orange Market d'uns 30.000 euros, que segons ha dit "eren per pagar els vestits de Camps".

Isabel Jordà ha explicat que estava molt enfadada perquè l'empresa no tenia diners per pagar les nòmines. La dona va reproduir aquest mateix argument en una conversa amb un regidor de Majadahonda i amb un assessor laboralista. Aquesta conversa va ser gravada per la policia. Concretament, segons la conversa que s'ha reproduït al judici, la dona va dir: "Hem pagat fins i tot 30.000 euros a una botiga anomenada Milano per pagar els vestits de Camps". La dona, però ha posat en dubte que aquest import fos per pagar els vestits de Camps.

Isabel Jordán, però ha admès que va pagar amb la targeta de l'empresa diferents peces de roba per un alcalde de la Comunitat de Madrid, per un import de 2.400 euros. I és que, segons ha dit, les empreses de la trama acostumaven a fer regals a alcaldes i regidors.

Costa admet que reconeix "El Bigotes"

Després de la declaració de Francisco Camps, que va declarar-se innocent, aquest dimecres ha estat el torn de l'exsecretari general del Partit Popular del País Valencià. Ricardo Costa ha reconegut que és amic d'Álvaro Pérez, àlies "El Bigotes", un dels suposats cervells de la trama valenciana de corrupció, juntament amb Francisco Correa i Pablo Crespo. L'exnúmero 2 dels populars valencians ha explicat que va conèixer "El Bigotes" pels actes que organitzava el PP i que, posteriorment, van iniciar una relació d'amistat
Anar al contingut