Rajoy i Clegg, aquest divendres a Madrid (Foto: EFE)
Rajoy i Clegg, aquest divendres a Madrid (Foto: EFE)
Madrid

Clegg anima Rajoy a aplicar reformes "encara que no siguin populars"

El líder del PP i futur president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el viceprimer ministre britànic, Nick Clegg, han analitzat aquest divendres les mesures que consideren que ha d'adoptar la Unió Europea per tal de superar la crisi econòmica. Rajoy i Clegg s'han reunit durant prop d'una hora a la seu del PP al carrer Génova i ha estat la primera reunió del president del PP amb un membre d'un govern europeu des que va guanyar les eleccions. Clegg ha animat Rajoy a dur a terme les reformes econòmiques necessàries "encara que no siguin gaire populars".

RedaccióActualitzat
Després de reunir-se amb el líder del PP, el viceprimer ministre britànic ha afirmat que "tots hem de fer reformes i, francament, no són reformes gaire populars". Segons Clegg, "tots els polítics, tots els governs, tenen l'obligació d'explicar, explicar i explicar que no és fàcil fer aquestes reformes" perquè, sense aquestes mesures, "la situació serà pitjor" i hi haurà "més atur, més pobresa i menys diners".

Clegg ha dit que té "molta confiança" en Rajoy i que espera que Espanya i el Regne Unit treballin plegats en àrees com la liberalització del mercat europeu.
Anar al contingut