Barcelona

Dos ferits per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Dues dones han resultat ferides aquest divendres a la tarda en caure una palmera a l'avinguda Diagonal, cantonada amb el carrer Muntaner, en sentit Llobregat. El tronc s'ha trencat de soca-rel i la copa de la palmera ha caigut al carril central i ha envaït el carril lateral. A més, també ha malmès l'enllumenat de Nadal de l'avinguda Diagonal, que ha caigut a la calçada. A la zona, hi treballen la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques. Una de les dues dones ha resultat ferida de més gravetat i, després de ser atesa al mateix lloc dels fets, ha estat traslladada en ambulància a l'hospital. Una tercera dona n'ha resultat il·lesa.

Actualitzat

Es tracta d'una dona d'uns 75 anys, que ha estat traslladada a l'Hospital Clínic amb una fractura de fèmur, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques. Pel que fa l'altre ferit, ha estat atès per una unitat medicalitzada dels Bombers de Barcelona.

L'enllumenat nadalenc que creua la Diagonal s'aguanta amb uns cables metàl·lics, que al mateix temps abraça els arbres, en aquest cas una palmera que es trobava en mal estat. Aquesta tarda, al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, l'arbre ha cedit i l'enllumenat ha caigut sobre la calçada, la palmera sobre el passeig i la copa sobre el carril dret de l'avinguda.

La palmera ha caigut també sobre tres dones, una de les quals ha quedat atrapada sota el tronc. Els vianants que en aquell moment es trobaven a la zona han pogut rescatar la dona. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha arribat al lloc dels fets i ha atès una
de les dones, i una altra ha estat atesa per una unitat medicalitzada dels Bombers de Barcelona. La tercera dona n'ha resultat il·lesa i ha abandonat la zona.

L'incident causa aquesta tarda retencions a la zona propera a la caiguda de la palmera. A més, durant mitja hora s'ha hagut de tallar els carrils centrals de l'avinguda Diagonal en els dos sentits de la marxa i només han quedat operatius els laterals.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut