Barcelona

"Grease, el musical de la teva vida" arriba al Teatre Victòria de Barcelona

El Teatre Victòria de Barcelona acull a partir del pròxim dia 14 l'estrena de l'espectacle de teatre musical "Grease, el musical de la teva vida", un muntatge en el qual Ricard Reguant dirigeix 34 artistes en escena i que ha estat impulsat per tres productores, que hi han invertit 1,3 milions d'euros. La versió de teatre musical del film que va dirigir el 1978 Randal Kleiser amb John Travolta i Olivia Newton-John com a protagonistes principals "vol furgar en la memòria col·lectiva" que guarda la gent sobre aquella pel·lícula, tal com ha explicat Coco Comín, encarregada de la coreografia.

Actualitzat
En un escenari amb grades i orquestra en directe, el muntatge inserirà a base de flaixos una sèrie de moviments típics de l'emblemàtica pel·lícula musical, com picades de mans, punys i moviment d'espatlles. La coreògrafa del muntatge, Coco Comín, ha ressaltat l'acoblament "sense fissures creat amb l'equip artístic" i l'"entrenament d'atleta" dels artistes participants perquè puguin "pujar les grades, grimpar pel cotxe i ballar sobre una pesada roda sense bleixar", exigència aquesta pròpia del teatre musical.

"Grease, el musical de la teva vida" és una superproducció de Filmax, Notro Films i Strómboli Entertainment que té Helena Gadel com a Rizzo, Carlos Solano com a Zucko i María Adamuz com a Sandy en els papers principals, completats amb dos finalistes del concurs televisiu "Empieza el espectáculo".

El director musical de l'espectacle, que inclou vint-i-dues cançons, és Manu Guix, que actua també en directe a l'escenari, als teclats, al costat de cinc músics més. "Per escollir l'elenc s'ha començat de zero fins aconseguir un equip de divuit joves intèrprets d'entre 18 i 30 anys", segons ha explicat Guix, als quals s'uneixen els sis músics i un cos de ball de deu artistes.

"Grease, el musical de la teva vida" obrirà la temporada del Victòria i és, segons Reguant, "un espectacle de gran ambició", atípic a Espanya, on, al contrari del que passa en altres països, no és corrent trobar una producció d'aquesta envergadura.
Anar al contingut