Blanes

Un edifici de Blanes, desallotjat després de les pluges per problemes estructurals

Ensurt a Blanes. Un edifici de cinc plantes del carrer de Joaquim Ruyra ha hagut de ser desallotjat durant la nit, de forma preventiva, per problemes en l'estructura. Han estat els mateixos veïns els que han avisat els bombers a quarts de deu del vespre, quan han detectat nombroses esquerdes a l'immoble així com al carrer.

RedaccióActualitzat
Els tècnics municipals inspeccionen i treballen ara en l'edifici. Segons els tècnics, les intenses pluges de dilluns haurien provocat un moviment subterrani de terres que ha afectat tant el clavegueram com els fonaments de l'edifici. S'ha de tenir en compte que per aquest carrer hi passa la riera soterrada.

Els operaris treballen ara per restablir la xarxa de clavegueram i per comprovar l'estat tant de l'edifici afectat com dels immobles del costat.

La policia ha acordonat la zona i hi ha impedit la circulació de vehicles, mentre que els veïns encara no poden tornar a casa.

Els 21 veïns de l'edifici han passat la nit fora de casa, 13 d'ells en un hotel de Blanes i la resta a casa de familiars.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut