París

La justícia francesa ordena un acarament entre Strauss-Kahn i Tristane Banon

La justícia francesa ordena l'acarament entre Dominique Strauss Khan i Tristane Banon, la periodista i escriptora que acusa l'exdirigent del Fons Monetari Internacional d'haver intentat violar-la l'any 2003. La fiscalia ha donat llum verda a aquesta confrontació, després que aquest dijous ho va demanar la denunciant. Els advocats de Dominique Strauss-Khan ja han dit que prenen nota d'aquesta demanda i que l'exdirector del Fons Monetari Internacional, que actualment se n'ha anat uns dies a la seva residència de Marràqueix, està disposat a fer aquest acarament.

Actualitzat
Per la seva banda, Tristane Banon deia aquest dijous que volia que Strauss-Khan li digués mirant-la als ulls que els fets que relata són imaginaris.

Amb aquesta decisió la fiscalia de París fa un pas mes en la investigació judicial d'uns fets que van passar fa vuit anys i per confrontar directament dues versions oposades.

Mentre Tristane Banon manté que hi va haver un intent de violació per part de Strauss-Khan en un apartament de París mentre li feia una entrevista, l'exdirector de l'FMI qualifica de "calumniós" aquest relat i nega qualsevol tipus de violència.

Strauss-Khan ja va ser interrogat sobre aquests fets i, segons la revista "L'Express", va revelar que va voler fer un petó a Tristane Banon, però que no va insistir.
Anar al contingut