Barcelona

Proa fa una segona edició d'urgència de "Jo confesso", l'últim llibre de Jaume Cabré

La gran acollida que ha tingut l'última obra de Jaume Cabré, "Jo confesso", ha portat l'editorial Proa a fer-ne una segona edició d'urgència. L'obra de Cabré va sortir al mercat fa tot just vuit dies, amb una tirada de 18.000 exemplars. A hores d'ara ja és numero 1 a la llista de vendes i l'editorial ha decidit editar-ne 5.000 exemplars més.

Actualitzat
"Jo confesso" és una obra monumental, de mil pàgines, que aborda 600 anys d'història d'Europa a través de la història d'un noi superdotat i un violí. Aquesta obra d'estructura complexa, i perfectament documentada, situa el lector en diferents àmbits històrics, des del segle XIV fins als anys 90 del segle XX, passant per la Segona Guerra Mundial. El text té un fort component històric i sentimental, que parla de temes com el desamor o la maldat.

El llibre, que fa vuit dies que és a la venda, obrirà encara més el ventall de lectors de Cabré a tot Europa perquè, a més del castellà, els pròxims mesos també es traduirà a l'alemany, el francès, l'holandès i l'italià. Costa 27 euros.


Anar al contingut