València

La mort d'una dona eleva a 43 el nombre de víctimes de l'accident de metro de València

El tràgic balanç de l'accident de metro de València s'ha elevat amb una nova víctima mortal. Una dona de 40 anys veïna de la localitat de Torrent que encara estava ingressada a l'Hospital Clínic ha mort aquest matí com a conseqüència de les ferides que va patir en el sinistre del passat dia 3. La pacient es trobava des d'un primer moment en estat crític i, malgrat els esforços dels serveis sanitaris, no ha pogut superar el pronòstic. Amb ella s'eleva a 43 el nombre de morts mentre que, dels 37 ferits en l'accident, quatre continuen ingressats i un cinquè ha rebut avui mateix l'alta mèdica.

Actualitzat
Les Corts Valencianes han guardat un minut de silenci en memoria de l'última víctima del tràgic accident que va sacsejar la ciutat el 3 de juliol. Ho han fet a l'inici del ple ordinari que ha de debatre la creació d'una comissió d'investigació sobre l'accident a la línia 1 del metro.

Després de la mort d'aquesta dona i de l'alta de l'altre ferit que estava ingressat en l'Hospital Clínic, un noi de 29 anys veí de Picanya, queden encara quatre persones ingressades als hospitals de La Fe, Peset i General de València. Es tracta, respectivament d'una dona de 30 anys veïna de Burjassot; una dona de 44 anys i dues dones més, de 41 i 46 anys, residents a Picanya i Real de Montroi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut