Badalona

Clausuren una casa amb garatge utilitzada com a pensió on famílies xineses vivien en condicions infrahumanes

Una desena de famílies xineses vivien en condicions infrahumanes en un garatge i una planta baixa d'una casa de Badalona, que s'oferia com a pensió de forma il·legal. La policia local, acompanyada de tres regidors, l'ha clausurat.

Actualitzat
L'Ajuntament ha clausurat una pensió il·legal en una casa amb garatge del barri de Llefià de Badalona. La policia local hi ha trobat mitja dotzena de compartiments i habitacions, en pèssimes condicions higièniques, per cadascun dels quals una família xinesa pagava 150 euros mensuals.

Es calcula que hi podien viure una dotzena de persones, entre ells dos menors, que l'Ajuntament reallotjarà provisionalment un parell de nits. En aquest sentit, el regidor de la Via Pública de l'Ajuntament de Badalona, Daniel Gracia, ha manifestat que per part del consistori "la política que mantindrem és el compliment absolut de la llei i quan ens trobem negocis il·legals procedirem a precintar-los".

El propietari de la pensió il·legal és un xinès, que l'Ajuntament té identificat però no localitzat. El multaran amb fins a 3.000 euros i li obriran un expedient que podria acabar amb una sanció de fins a 90.000 euros i la retirada d'ajudes socials.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut