Rèptil del Zoo de Barcelona
Rèptil del Zoo de Barcelona
Barcelona

Barcelona abandona el projecte de fer un zoo marí al Fòrum i vol convertir la Ciutadella en un recinte de referència

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aparca el projecte de fer un zoo marí a la zona Fòrum. Així doncs, el consistori concentrarà els seus esforços a millorar les actuals instal·lacions del parc de la Ciutadella, segons ha anunciat l'alcaldessa accidental i segona tinent d'alcalde, Sònia Recasens, durant la presentació de dues noves hienes. Recasens també ha parlat de xifres: el recinte del parc de la Ciutadella ja ha rebut aquest any 692.948 visitants.

Actualitzat
L'alcaldessa accidental ha assegurat que l'Ajuntament està preparant un nou projecte per convertir el zoològic de Barcelona en un zoo de referència. En aquest sentit, Recasens ha anunciat que s'abandona el projecte del zoo marí. I és que, segons ha remarcat, "la nostra aposta és el zoo de la Ciutadella, i de moment deixem aparcat el zoo marí". Una aposta per a la qual el govern de la ciutat destinarà "tots els recursos humans i materials possibles". Sobre la mateixa qüestió, la segona tinent d'alcalde ha avançat que a finals d'any es presentaran un pla estratègic per al Zoo de Barcelona.

D'altra banda, Recasens ha anunciat que durant els set primers mesos d'aquest any han visitat el zoològic poc més de 692.000 persones, un 13% més que el mateix període de l'any passat. Recasens ha assegurat que es pot arribar a una xifra record de visitants des del 1997.

Aquests anuncis s'han fet durant la presentació de dos mascles de hiena tacada de set anys procedents del zoològic Jaszbereny d'Hongria. També s'han destacat altres incorporacions recents, com un mascle de goril·la i tres mascles de mona udoladora negra.
Anar al contingut