Carles Bonet, fent declaracions a TV3 des de Salt.
Bonet diu ara que se sent decebut per l'actitud d'alguns dirigents del partit.
Salt

El portaveu de PxC a Salt se suma a la regidora dimitida i passaran tots dos al grup mixt

Les aigües corren tèrboles al si de Plataforma per Catalunya, que en menys de 48 hores ha perdut dos dels seus tres regidors a Salt. L'última dimissió, la del número 1 de la formació i portaveu de PxC a l'Ajuntament, Carles Bonet, s'ha conegut aquest dissabte. Bonet ha dit a TV3 que està decebut amb els dirigents del partit i que no comparteix part del seu ideari. Ha afegit que ell i Juana Dolores Martínez s'integraran al grup mixt i que no tenen intenció de lliurar l'acta de regidor. La formació que lidera Josep Anglada acusa l'alcalde, Jaume Torramadé, de CiU, de comprar els regidors.

Actualitzat
La regidora Juana Dolores Martínez va destapar la caixa de pandora dijous en anunciar que abandonava Plataforma per Catalunya al·legant que havia rebut pressions i amenaces perquè la seva parella és un immigrant del Camerun.

Aquest dissabte a la tarda, també ha presentat la dimissió Carles Bonet, el portaveu de Plataforma a l'Ajuntament de Salt. Bonet, que divendres defensava l'actuació del partit amb la seva companya Juana Dolores Martínez, s'ha mostrat disconforme amb l'actitud d'alguns dirigents de la formació i ha afegit que no comparteix part de l'ideari d'un partit a qui va representar en les passades municipals com a cap de llista.

Bonet ha afegit que ell i Martínez s'integraran al grup mixt i que no tenen intenció de lliurar l'acta de regidor.

Plataforma per Catalunya ha acusat en un comunicat l'alcalde de Salt, de CiU, d'intentar comprar els regidors de Plataforma. Denuncia que Jaume Torramadé ha ofert a Bonet i Martínez "un vomitiu acte de transfuguisme" en una "mafiosa i aberrant estratègia clara i meridiana, necessita dos regidors per sumar majoria".

L'alcalde exigeix una rectificació i disculpes o, assegura, els denunciarà per haver mentit.

Amenaces creuades de denúncies

Aquesta podria no ser l'única denúncia a la qual hauria de fer front la formació de Josep Anglada. Després d'anunciar la seva renúncia, Martínez va fer un pas més, assegurant que denunciaria Plataforma per Catalunya per calúmnies. Aquest dissabte, en una entrevista a l'ACN, reconeixia el seu error en haver ingressat al partit.

PxC denunciarà, per la seva banda, la regidora per injúries i calúmnies per unes acusacions que consideren rancunioses i ofensives.
Anar al contingut