Barcelona

Ensenyament publica les llistes definitives de seleccionats a les oposicions de Secundària

Des d'aquest dissabte ja es poden consultar la totalitat de les llistes definitives dels seleccionats per cada especialitat que han participat a la convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent. Es tracta de 1.245 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Ensenyament.

Actualitzat
Els resultats es troben exposats públicament als taulers d'anuncis dels centres on s'han realitzat les proves. Però també es poden consultar a través del web del departament. El departament publicarà a finals de mes al "Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya" (DOGC) les llistes úniques d'aspirants seleccionats, per cossos i especialitats.

Les adjudicacions de destinacions dels aspirants seleccionats també es podran consultar a la pàgina web del Departament.

El procés selectiu va començar el passat 18 de juny i s'hi van inscriure 16.390 persones, que van dur a terme les proves en un total de 173 tribunals de les diferents especialitats distribuïts per tot el territori.
Anar al contingut