Madrid

TV3 es podria tornar a veure al País Valencià si prospera la ILP presentada al Congrés

TV3 es podria tornar a veure al País València si tira endavant una iniciativa legislativa popular que es començarà a tramitar al Congrés dels Diputats després de l'estiu.

Actualitzat
La iniciativa, batejada com a "Televisió sense fronteres", pretén obrir un espai comunicatiu entre les televisions i les ràdios autonòmiques espanyoles i suposaria la reciprocitat d'emissions entre la televisió catalana i la valenciana, suspesa des del 17 de febrer.

En una reunió entre el ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui, i els presidents d'Acció Cultural del País Valencià, de l'Institut d'Estudis Catalans, i de les acadèmies de la llengua gallega i basca, el govern espanyol s'ha compromès a donar llum verda a aquesta iniciativa, que ha obtingut el suport de més de 650.000 persones.

Des que es va prendre la decisió d'aturar la transmissió de TV3 i els altres canals de TVC al País valencià, s'han produït diversos actes de protesta i s'ha obert un blog on es compten els dies (avui 140) que fa que els valencians no poden veure la televisió catalana.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut