Afganistan

Al-Qaeda fa una crida als musulmans per atacar Dinamarca, Noruega i França, en represàlia per les caricatures de Mahoma

En un vídeo emès per internet, un membre d'Al-Qaeda fa una crida als musulmans per atacar Dinamarca, Noruega i França, en represàlia per la publicació de les caricatures de Mahoma. Es tracta del libi Mohamed Hassan, un dels quatre presos que es van evadir el juliol del 2005 de la presó militar nord-americana de Bagram, a l'Afganistan. Al vídeo, Hassan demana als musulmans que facin tremolar el terra d'aquests països i el transformin en un mar de sang.

Actualitzat

Al-Qaeda ha tornar a utilitzar internet per enviar un nou missatge: fer una crida als musulmans perquè ataquin Dinamarca, Noruega i França en represàlia per les caricatures de Mahoma. El membre de la xarxa terrorista que reclama venjança és el libi Mohamed Hassan, un dels quatre reclusos que es van evadir el juliol del 2005 de la presó militar nord-americana de Bagram. 

Hassan demana també que els musulmans facin tremolar el terra d'aquests països i el transformin en un mar de sang, i recorda que no s'ha d'oblidar aquest greuge ni renunciar a esborrar, diu, aquest crim.

El missatge arriba tres setmanes després de la crida del líder d'Al Qaeda, Ossama Bin Laden, a boicotejar els productes nord-americans i els dels països europeus que es van solidaritzar amb Dinamarca durant la crisi.

Anar al contingut