Cinc-cents indignats reclamen la dimissió de Puig davant la seu d'Interior. (Foto: @albertmartnez)
Cinc-cents indignats reclamen la dimissió de Puig davant la seu d'Interior. (Foto: @albertmartnez)
Barcelona

Cinc-cents indignats es concentren davant la Conselleria d'Interior per reclamar la dimissió de Felip Puig

L'assemblea d'indignats de plaça Catalunya continua reclamant la dimissió del conseller d'Interior Felip Puig, després de la polèmica actuació policial d'ara fa una setmana, que va deixar desenes de ferits. Unes 500 persones s'han reunit aquest dissabte davant la seu d'Interior, situada al carrer Diputació de Barcelona, per exigir que Puig deixi el càrrec.

Actualitzat
La protesta ha començat poc abans de dos quarts de vuit del vespre, quan uns 200 acampats han sortit de la plaça en manifestació i han tallat el trànsit a mesura que avançaven pel centre de la ciutat, seguits en tot moment per agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

Durant el recorregut se'ls ha afegit més gent fins a sumar prop de mig miler de persones. Els manifestants han fet una cassolada i han cridat consignes contra el conseller Puig. A més, han llegit un manifest on han qualificat de desproporcionada la càrrega policial de divendres passat contra els acampats a la plaça Catalunya que va causar més de 100 ferits i han criticat que els agents que van dur a terme l'operació no anessin identificats.

L'edifici de la Conselleria de l'Interior ha estat acordonat per tanques de seguretat instal·lades pels Mossos d'Esquadra.
Anar al contingut