Madrid

Chacón, sobre Rubalcaba: "Tenim un gran candidat"

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha assegurat que el vicepresident primer del govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, és un "gran candidat" per concórrer a les properes eleccions generals, en ser un "polític molt experimentat" amb "un magnífic full de serveis". En declaracions a TVE, ha destacat "la capacitat de treball" de Rubalcaba en la lluita contra el terrorisme d'ETA.

Actualitzat
Chacón s'ha referit així a Rubalcaba, un dia després que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el Comitè Federal del PSOE la van avalar per competir en les primàries, de les quals ha de sortir el futur cartell electoral socialista.

La ministra, que dijous passat va renunciar a participar en aquestes primàries, segons va assegurar en favor de la unitat del partit, ha donat suport a la decisió que ha adoptat el Comitè Federal: "Jo havia pres la decisió que havia pres i crec que ahir es va prendre la que s'havia de prendre. És de tots coneguda la capacitat d'Alfredo Pérez Rubalcaba, tenim un bon candidat", ha insistit.

Chácon ha aprofitat per mostrar la seva satisfacció pel triomf del Barça en la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United. "El meu somriure d'avui té a veure sobretot amb Pedrito, Messi i Villa", ha confessat.
Anar al contingut