L'actor Jeff Conaway va arribar a la fama després d'interpretar "Grease".
L'actor Jeff Conaway va arribar a la fama després d'interpretar "Grease".
Los Angeles

Mor als 60 anys l'actor Jeff Conaway, un dels protagonistes de "Grease"

L'actor Jeff Conaway ha mort als 60 anys després de passar dues setmanes en estat de coma a l'hospital, on va ser ingressat després que el van trobar inconscient a casa i en un dèbil estat de salut. A banda de "Grease", el seu gran èxit professional, Conaway va actuar a la sèrie de televisió "Taxi", als anys setanta.

Actualitzat
L'actor Jeff Conaway, que ha mort als 60 anys en un hospital d'Encino (Califòrnia), va tenir un paper rellevant al mític musical "Grease", encarnant el jove Kenickie. El passat 11 de maig el van trobar a casa en estat inconscient i el van ingressar l'Encino Hospital Medical Center. L'intèrpret tenia un llarg historial d'abús de drogues i tot apunta que l'estat de l'actor es devia a una sobredosi. Les dues darreres setmanes les havia passades en coma, i la mort s'hauria produït per la retirada de la respiració assistida, tal com informen els portals TMZ i RadarOnline.

John Travolta, amb qui Conaway va protagonitzar "Grease", ha afirmat: "Els meus pensaments estan amb la seva família i els seus éssers estimats en aquest moment tan difícil." I hi ha afegit que el seu company de repartiment era un home "meravellós i honrat" i que el trobarà a faltar.

El mànager de l'actor, Phil Brock, ha fet saber que Conaway va estar pràcticament nou hores inconscient abans que hi acudissin els serveis d'emergència i que l'actor tenia una pneumònia i problemes respiratoris en el moment en què es va produir la sobredosi.

L'any 2008, l'actor va admetre a la cadena VH1 que tenia problemes amb les drogues des de feia dues dècades i que era addicte a la cocaïna, l'alcohol i els analgèsics. Conaway s'havia casat l'any 1980 amb la germana d'Olivia Newton-John, companya de repartiment a "Grease", però cinc anys més tard se'n divorciaria.

Jeff Conaway havia aconseguit la seva fama gràcies al paper que havia tingut al musical "Grease", l'any 1978, i a la sèrie de televisió "Taxi", un paper que el va proposar com a candidat als Globus d'Or els anys 1979 i 1980. Va ser en aquesta sèrie, precisament, on va compartir escenes amb intèrprets com Danny DeVito, Christopher Lloyd i Andy Kaufman.
Anar al contingut