Mequinensa

Investiguen la mort d'un empresari català a Mequinensa en una nau industrial de la seva propietat

Un empresari català establert a Mequinensa, a l'Aragó, ha estat assassinat a trets en una nau industrial de la seva propietat, segons ha informat la delegació del govern a l'Aragó. El cadàver de l'empresari, que presentava ferides per arma de foc, va ser trobat per la seva parella divendres passat cap a dos quarts de set de la tarda en un magatzem a cinc quilòmetres del nucli urbà, que la víctima utilitzava per guardar-hi vehicles de tot tipus, d'època i actuals. L'home mort, Jordi Milián, de 51 anys, era de Terrassa i tenia una empresa de lloguer de vehicles per a produccions de cinema, televisió i publicitat.

Actualitzat
Encara es desconeix el mòbil del crim i la Guàrdia Civil, que investiga en els entorns familiars i professionals per aclarir les circumstàncies dels fets, no descarta cap hipòtesi. De moment, no hi ha hagut cap detenció. El jutjat de Casp s'ha fet càrrec del cas.

La nau on s'ha produït el succés està situada en un paratge als afores del nucli urbà de Mequinensa, concretament en un paratge del Montnegre, una zona rústica i de difícil accés.

La víctima era el propietari de Milian Motors, una companyia amb tallers a Mequinensa i Terrassa que es dedicava al lloguer de vehicles per al rodatge de cinema, publicitat i casaments.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut