Estats Units

Apple acusa Samsung de copiar els seus dissenys

L'empresa tecnològica Apple ha denunciat la rival sud-coreana Samsung Electronics per suposada còpia del disseny i el funcionament dels seus dispositius iPhone i iPad, segons que informa Efe a partir d'una notícia revelada per The Wall Street Journal. El cas es va presentar el 15 d'abril passat als tribunals de Califòrnia pel que Apple considera una violació de la seva propietat intel·lectual.

Actualitzat
Segons Apple, Samsung es va aprofitar dels seus progressos per crear els telèfons intel ligents Galaxy S 4G, Epic 4G i Nexus S, i també per a la seva tauleta Galaxy Tab, una de les més populars del mercat després de l'iPad.

"En lloc d'innovar i desenvolupar la seva pròpia tecnologia i un estil únic de Samsung per als seus telèfons intel ligents i pastilles, van preferir copiar la tecnologia d'Apple, la interfície i l'estil innovador", s'explica en el document presentat per Apple als tribunals.

El judici podria complicar la relació entre les dues companyies, rivals en el sector de les comunicacions però amb interessos comuns ja que Samsung fabrica microxips que Apple empra en els seus productes.

Aquesta mena de denúncies són força habituals entre les empreses tecnològiques i ben sovint acaben en acords amistosos.
Anar al contingut