Imatge d'arxiu de l'agressió a l'estació de tren de Castelldefels
Els Mossos investiguen la mort del vigilant de seguretat de Renfe de Castelldefels.
Mataró / Vic

Dues noves agressions en estacions de tren per no pagar el bitllet

Els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció d'un jove de 20 anys per haver agredit un agent a l'estació de tren de Mataró, al Maresme. El jove, veí de Barcelona, està acusat d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat.

Actualitzat
L'incident va començar quan el servei de vigilància de l'estació va veure com una parella accedia a un dels trens sense haver comprat el corresponent bitllet. Quan se'ls va cridar l'atenció, els joves van reaccionar de forma violenta i van avisar els Mossos.

Una vegada els agents hi van arribar, van voler identificar la parella. En aquell moment el noi va reaccionar amb agressivitat i va donar un cop de puny a la cara a un dels mossos. El jove va ser detingut, però poc després va quedar en llibertat. La noia que l'acompanyava també està denunciada per haver agredit els vigilants de seguretat.

Una altra agressió

Paral·lelament, els Mossos també estan investigant l'agressió a un interventor de Renfe que es va produir dissabte a l'estació de Vic. Segons la denúncia, l'interventor va demanar els bitllets a un grup d'entre 10 i 15 joves, i com que no el portaven i per poder fugir, van agredir l'interventor i li van produir una ferida oberta a la cara.

Aquestes dues agressions per no portar bitllet s'afegeixen a la que divendres va costar la vida a un vigilant de seguretat de l'estació de Castelldefels.
Anar al contingut