Milà

Berlusconi diu que no dubtarà a tornar als jutjats per Mediatrade dilluns que ve

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha comparegut davant la justícia per primera vegada en vuit anys i enmig d'una forta expectació. A la sortida del Palau de Justícia de Milà, Berlusconi ha assegurat que l'audiència preliminar pel "cas Mediatrade" de presumpte frau fiscal ha anat "bé" i que està preparat per a la propera cita del 4 d'abril.

Actualitzat
Per primer cop en vuit anys, el primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha comparegut davant d'un tribunal de justícia. Enmig d'una forta expectació, Berlusconi ha entrat al Palau de Justícia de Milà per a una audiència preliminar sobre el "cas Mediatrade" de presumpte frau fiscal.

A la sortida de la vista, Berlusconi ha dit que l'audiència ha anat "bé" i ha assegurat que està preparat per a la pròxima cita d''aquest procés, fixada pel dilluns 4 d'abril". Les audiències continuaran els dies 2 i 30 de maig i, al final, la jutge haurà de decidir si envia Berlusconi a judici o si arxiva el cas 

A a les portes del tribunal de Milà hi havia seguidors de Berlusconi que n'han cridat el nom per donar-li suport però també un bon nombre de detractors que li han demanat la dimissió.

El "cas Mediatrade"

En aquest cas s'investiga si la societat Mediatrade, propietat de Berlusconi, va comprar drets de pel·lícules a diverses grans empreses nord-americanes, per augmentar-ne els preus i evadir impostos en la recompra.

En unes declaracions prèvies a la vista, "Il Cavaliere" ha qualificat les acusacions de ridícules i infundades. El primer ministre d'Itàlia considera que és un nou intent de l'esquerra per fer-lo fora del poder.
Anar al contingut