Barcelona

Obiols reclama una aliança d'esquerres per vèncer CiU el 2014

La plataforma Nou Cicle, el corrent intern del sector més catalanista del PSC, liderat per l'històric dirigent Raimon Obiols, aposta per una renovació del PSC i de la seva cúpula dirigent per fer un partit obert als seus militants, però també a la societat amb l'objectiu de liderar una aliança de l'esquerra catalana per vèncer CiU a les autonòmiques del 2014.

Actualitzat
Raimon Obiols reclama un partit obert als seus militants, però també a la societat, i per això assegura que calen canvis a la direcció, que, segons ell, escurçarien el pas del partit per l'oposició. També demana que el PSC lideri una aliança de l'esquerra catalana per vèncer CiU a les autonòmiques del 2014. Però no vol sentir a parlar de tripartits: "No un tripartit 3, que consti. Ho dic per tercera vegada perquè tinc por que demà algun mitjà o alguna ràdio a la caverna digui 'Nou Cicle proposa el tripartit 3'. No. El rebutgem, volem una altra cosa, políticament diferent, qualitativament, socialment, culturalment diferent. Volem una aliança".

En un manifest que la plataforma ha presentat al Col·legi d'advocats de Barcelona, demana un compromís de la direcció del partit per recuperar, de forma immediata, el grup parlamentari propi al Congrés.
Anar al contingut