Roma

Berlusconi serà jutjat el 6 d'abril per prostitució de menors i abús de poder pel "cas Ruby"

Silvio Berlusconi s'haurà de tornar a asseure al banc dels acusats. I serà per un cas que ha indignat tothom, sobretot les dones italianes. El primer ministre italià serà jutjat el 6 d'abril per prostitució de menors i abús de poder en relació amb el "cas Ruby", una ballarina d'origen marroquí amb qui hauria tingut relacions sexuals quan era menor. Un tribunal de Milà ha admès a tràmit la petició de la fiscalia, que al·lega que té prou indicis de delicte. En saber la notícia, Berlusconi ha suspès un viatge a Catània i ha tornat a Roma, on l'esperava un dels seus advocats. Per cert, que a "Il Cavaliere" el jutjaran tres magistrades.

Actualitzat
Una jutge de Milà ha decidit obrir un procés de manera immediata al primer ministre italià, Silvio Berlusconi, per incitació a la prostitució de menors i abús de poder en l'escàndol sexual conegut com a "Rubygate",  segons el qual hauria tingut relacions sexuals amb una menor.

La primera audiència d'aquest judici ràpid començarà el 6 d'abril en un tribunal de Milà. La setmana passada, la fiscalia va demanar aquest procés en considerar provat que Berlusconi va mantenir relacions sexuals a canvi de diners amb la noia d'origen marroquí coneguda com Ruby quan ella tenia 17 anys i en diverses festes organitzades pel mandatari.
 
A Berlusconi també se l'acusa d'haver trucat a la policia per aconseguir que la noia fos alliberada després d'una detenció per un furt. Les penes per tots dos delictes sumarien fins a 15 anys de presó, en cas que fos condemnat.
El primer ministre d'Itàlia sempre ha negat els càrrecs, que considera una conspiració de la fiscalia per fer-lo fora del poder.

Tres magistrades jutjaran Berlusconi

Les tres jutgesses són Carmen d'Elia, Giulia Turri i Orsola de Cristofaro. Les dues primeres magistrades ja havien intervingut en altres processos relacionats amb el primer ministre italià i el seu entorn.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut