París

El govern francès confirma l'espionatge a Renault pel seus vehicles elèctrics

El govern francès ha confirmat que el fabricant automobilístic Renault ha estat objecte d'un cas greu d'espionatge sobre el seu projecte de vehicles elèctrics. Segons el ministre d'Indústria francès, Éric Besson, s'han pres mesures de precaució en relació amb els tres alts directius de la firma automobilística sospitosos d'haver filtrat dades estratègiques.

Actualitzat
El govern francès ha confirmat que el fabricant automobilístic Renault ha estat objecte d'un cas greu d'espionatge, que afecta el desenvolupament dels seus vehicles elèctrics. Així ho ha dit en una entrevista radiofònica el ministre d'Indústria francès, Éric Besson, que d'aquesta manera ha corroborat la informació que publica el rotatiu "Le Figaro".

Besson ha dit textualment que es tracta d'una guerra econòmica i que el cas afecta el vehicle elèctric de Renault. El ministre també ha afirmat que s'han pres mesures de precaució en relació amb els tres alts directius de la firma automobilística sospitosos d'haver filtrat dades estratègiques del projecte.

Mentrestant, Renault manté silenci en relació amb aquest cas. L'empresa francesa té previst començar aquest any la comercialització de dos vehicles elèctrics, la berlina Fluence i la furgoneta Kangoo.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut