Tenis

Zvonareva i Clijsters jugaran la final femenina de l'Open dels Estats Units

La russa Vera Zvonareva i la belga Kim Clijsters disputaran la final de l'Open dels Estats Units. Zvonareva, que jugarà la seva segona final consecutiva de Grand Slam, es va desfer en dos sets de la danesa Wozniacki (6-4, 6-3). Per la seva part, Kim Clijsters es va acabar imposant a la nord-americana Venus Williams en un duríssim partit (4-6, 7-6(2) i 6-4). Per a la belga, és la segona final consecutiva a Flushing Meadows, on ja va ser campiona l'any passat. Avui es disputen les semifinals masculines amb els enfrontaments Nadal-Youznhy i Federer-Djokovic. Nadal jugarà avui a les 18.00 h per intentar arribar a la seva primera final de l'Open dels Estats Units.

Actualitzat
La primera semifinal no va tenir gaire història ja que la russa va dominar clarament la seva rival. Amb una hora i vint-i-quatre minuts, Zvonareva en va tenir prou per derrotar Wozniacki i evitar el que hauria estat una reedició de la final de l'any passat. Ara, la russa té davant seu l'oportunitat de treure's l'espina de la final perduda a Wimbledon aquest any davant Venus Williams i conquerir el seu primer Grand Slam. Per això, haurà de derrotar la belga Kim Clijsters, campiona del torneig el 2005 i el 2009. Clijsters va haver de remuntar per emportar-se el partit i classificar-se per segona vegada consecutiva per a la final. La seva rival, Venus Williams, no li va posar les coses fàcils i va dominar gran part del partit. Després de dues hores i vint minuts, Clijsters va acabar guanyant per un ajustat 4-6, 7-6(2) i 6-4.

Nadal, cap a la final esperada

Avui es disputen les semifinals masculines del torneig. Rafael Nadal buscarà la final contra el rus Mikhaïl Youzhny, número catorze del món. És la tercera vegada que Nadal disputa aquesta ronda de l'Open dels Estats Units, on ha arribat sense cedir ni un sol set. En els enfrontaments particulars entre tots dos, el de Manacor domina per set victòries a quatre. L'altre duel de semifinals el disputaran dos vells coneguts, Roger Federer i Novak Djokovic. El serbi espera poder evitar la final esperada entre el suís, número dos mundial, i Rafael Nadal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut