Djokovic celebra la victòria contra Isner (EFE)
Tenis

Djokovic fulmina John Isner en el seu debut a la Copa Masters de Londres

El gegant nord-americà, de dos metres i 8 centímetres, només li ha durat al serbi una hora i 13 minuts (6-4 i 6-3)

El serbi Novak Djokovic, número 1 del món, ha debutat a la Copa Masters de Londres amb una victòria clara contra John Isner, al qual ha derrotat en dos sets per 6-4 i 6-3. El gegant nord-americà, de dos metres i 8 centímetres, només li ha durat a Djokovic una hora i 13 minuts. El número u ha sabut contrarestar el potent servei d'Isner, la seva gran arma, i li ha trencat tres vegades, suficient per liquidar el partit en dos sets. El pròxim rival del serbi serà, demà passat, Alexander Zverev.

Precisament, el tenista alemany també ha sumat la primera victòria a la Copa Masters. Zverev ha hagut de remuntar un marcador advers de dos jocs a cinc en el primer set, però ho ha pogut fer gràcies a les errades comeses per Marin Cilic. Al croat no li sol anar bé a les finals ATP. Amb la d'aquest dilluns, acumula nou derrotes en deu partits disputats.

Cilic ha cedit el primer set en el tie-break. En el segon ha tornat a dominar per tres jocs a quatre i servei, però Zverev ha tornat a remuntar i s'ha adjudicat el partit també en el tie-break, aquest cop amb contundència.