Futbol

Zubizarreta va decidir el fitxatge de Vermaelen tot i que els serveis mèdics van advertir que hauria de passar pel quiròfan

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, va decidir tirar endavant el fitxatge de Thomas Vermaelen tot i el consell desfavorable dels serveis mèdics, segons va desvelar Jordi Grau al programa "Esport Club". Després de les proves a què va ser sotmès, els serveis mèdics van aconsellar que el central belga se sotmetés a una operació per solucionar els problemes recurrents als isquiotibials.

Actualitzat

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, va decidir tirar endavant el fitxatge de Thomas Vermaelen tot i el consell desfavorable dels serveis mèdics, segons va desvelar Jordi Grau al programa "Esport Club". Després de les exhaustives proves a què va ser sotmès el jugador, els serveis mèdics van aconsellar que el central belga se sotmetés a una operació per solucionar els problemes recurrents als isquiotibials.

En canvi, es va decidir no només tirar endavant el fitxatge del jugador sinó aplicar-li a més un tractament conservador. Zubizarreta, en el moment de la presentació, el va presentar com "un jugador de rendiment immediat". Tres mesos llargs després, Vermaelen encara no ha debutat amb el Barça i l'amenaça de quiròfan continua present. El club s'ha fixat el 3 de desembre, el partit de Copa contra l'Osca, com a objectiu perquè l'exdefensa de l'Arsenal s'estreni.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut