Barça

Zubizarreta: "Hem de respectar la decisió de Valdés i donar-li suport com fins ara"

El director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, s'ha mostrat convençut que Víctor Valdés no abaixarà el seu rendiment, malgrat haver decidit no renovar amb el conjunt blaugrana, i ha assegurat que respecten la seva decisió i que li seguiran donant suport com fins ara.

Actualitzat
El director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha recordat que Víctor Valdés té "un compromís amb aquesta samarreta fins al final del seu contracte" i s'ha mostrat convençut que el porter no abaixarà el seu rendiment, malgrat haver decidit no renovar amb el conjunt blaugrana.

Zubizarreta ha confirmat que ahir mateix els representants de Valdés (el seu pare José Manuel Valdés i l'agent Ginés Carvajal) van comunicar al club que el porter tenia "la decisió presa, meditada, sospesada i executiva" de no renovar el seu contracte, que acaba el 30 de juny de 2014.

"Respectem la decisió professional irrevocable d'un jugador que fa que és en aquesta casa des dels dotze anys", ha explicat el director esportiu del Barça als mitjans oficials de l'entitat blaugrana. En aquest sentit, Zubizarreta ha avançat que el club seguirà "donant suport, ajudant i animant" Valdés mentre segueixi defensant la porteria del Barça. "És un jugador nostre, té un compromís amb aquesta samarreta fins al final del seu contracte i estem segurs que ens ho donarà tot en aquest sentit", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut