Ibrahimovic es retira en llitera després de fer-se una greu lesió al genoll (Reuters)
Futbol internacional

Zlatan Ibrahimovic: "Soc jo qui decideix quan em retiro. Rendir-me no és una opció"

El davanter suec del Manchester United, de 35 anys, ha agraït en un missatge al seu compte d'Instagram les mostres de suport rebudes i ha assegurat que tornarà més fort després de trencar-se els lligaments encreuats del genoll

Actualitzat

El suec Zlatan Ibrahimovic, que haurà d'estar fora dels terrenys de joc entre sis i vuit mesos per una greu lesió al genoll, ha assegurat en un missatge al seu compte d'Instagram que rendir-se "no és una opció" i que serà ell qui decideixi quan es retira. "Una cosa és segura, soc jo el que decideix quan em retiro, ningú més. Rendir-me no és una opció", ha publicat l'atacant nòrdic del Manchester United.   

Ibrahimovic, que com el seu company Marcos Rojo s'ha trencat els lligaments encreuats anteriors d'un genoll i es perdrà el que queda de temporada, ha agraït les mostres d'afecte rebudes i ha assegurat que tornarà "encara més fort".
   
El davanter suec, de 35 anys, ha completat una bona temporada amb el Manchester United. Ha estat clau en l'esquema ofensiu de l'equip de Jose Mourinho, amb el qual ha marcat 28 gols entre les diferents competicions disputades.   

El davanter del United va fer-se la lesió en el partit de tornada de quarts de final de la Lliga Europa contra l'Anderlecht (2-1), en un salt amb el defensa Kara Mbodji en el minut 90. El veterà futbolista suec va arribar lliure aquest estiu a Old Trafford procedent del París Saint-Germain amb un contracte de 12 mesos prorrogable a un altre any.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut