Zinedine Zidane s'ha mostrat relaxat abans de la final (Reuters)
Lliga de Campions

Zinedine Zidane: "Som els dos millors equips d'Europa i per això jugarem la final"

L'entrenador del Reial Madrid creu que l'equip arriba amb confiança, molt bé físicament i molt concentrat en el que sap fer

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid ha atès la premsa en el Media Day previ a la final de la Champions League aquest dissabte. Aquest dimarts, Zidane s'ha mostrat relaxat davant els mitjans i ha parlat de totes les possibilitats que hi ha de cara al partit contra la Juventus.

A la final de la Champions League s'enfrontaran l'equip més golejador contra l'equip més golejat: "És una final i res influeix. El que ha passat a la Champions no afecta en res la final. Crec que som els dos millors equips d'Europa i per això jugarem la final. Quan arribes a una final és merescut, perquè la temporada és molt llarga. Ells també són campions de Lliga, serà una final molt interessant."

En la roda de premsa també hi ha hagut temps per parlar dels dubtes que podrà tenir Zidane en el moment de fer l'11 titular i quin pes poden tenir Bale o Isco en aquesta decisió: "Tots dos són molt bons i, fins i tot, han jugat junts en 16 partits aquest any. És parlar d'un o de l'altre, però també poden jugar junts".

En aquest sentit, Zidane ha manifestat la tristesa per no poder convocar tota la plantilla per a la final: "Són decisions difícils perquè estem tots i he d'escollir, entre els 23, qui començarà, qui estarà a la banqueta i hi haurà jugadors que es quedaran fora de la convocatòria després d'un any magnífic. Això és el més difícil per a mi."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut