Zinedine Zidane en la celebració de la desena Copa d'Europa (REUTERS)
Futbol

Zinedine Zidane: "Sí, hauria acceptat ser entrenador del Reial Madrid"

L'exjugador del Reial Madrid, i actual entrenador del Reial Madrid Castella, ha dit el dia del seu aniversari que hauria agafat el relleu de Carlo Ancelotti

Actualitzat

Zinedine Zidane ha explicat en una entrevista a "France Football" que hauria acceptat ser entrenador de la primera plantilla del Reial Madrid si Florentino Pérez s'ho hagués proposat després de la marxa de Carlo Ancelotti. "Sí, hauria acceptat ser el successor d'Ancelotti. Sóc un professional i mai refusaria aquest repte", ha dit l'exjugador francès en un to molt ambiciós.

Al tècnic francès també li pregunten si estava decebut amb la decisió de Florentino de donar-li el privilegi d'entrenar el primer equip blanc a Rafa Benítez i no a ell. "No, de veritat que no. No estic decebut. Es va considerar que no era el moment de fer el salt al primer equip. Les coses passen de forma natural, no s'han de buscar. Florentino va prendre aquesta decisió i punt", afegeix Zidane.

Durant l'entrevista, l'exjugador blanc ha fet balanç de la seva primera experiència com a primer entrenador i ha reconegut que ha estat un fracàs, però diu que no dubta a seguir a les files del Reial Madrid Castella i ajudar l'equip a tornar a la categoria de plata del futbol espanyol. "Per primer cop he hagut de manar i ser entrenador vol dir estar sol. La teva experiència com a jugador no et garanteix els èxits com a entrenador. Són els resultats i el que tu dónes als jugadors".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut