Copa

Zinedine Zidane passa pàgina: "No estic ni preocupat ni enfadat"

L'entrenador dels blancs s'ha mostrat decebut per l'eliminació del seu equip a la Copa, però prefereix concentrar-se en la Lliga i la Champions

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha comparegut en roda de premsa visiblement compungit per l'eliminació dels blancs als quarts de final de la Copa davant del Celta de Vigo.

Conscient que els seus jugadors han tingut a tocar la remuntada, el tècnic blanc s'ha lamentat: "Hem fet un gran partit fins al final. Ens ha faltat molt poc. Hem fet un bon plantejament i hem molestat el rival fins al final. Estic decebut pel resultat final. Només que haguéssim tingut alguns minuts més ho hauríem aconseguit."

A l'hora d'analitzar els 180 minuts, Zidane ha reconegut que els seus homes podrien haver fet millor les coses: "Si mires el global de l'eliminatòria, hem perdonat. Ara ens hem d'aixecar. El més dolorós és perdre el partit com l'hem perdut. L'equip està tocat. A ningú li agrada perdre".

El tràngol al vestidor serà difícil de digerir, però el francès prefereix mirar endavant i vol passar pàgina al més aviat possible: "No estic ni preocupat ni enfadat. És el futbol i hem de seguir. Ara tenim dues competicions i lluitarem fins al final."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut