Zidane, a la banqueta durant el partit contra l'Eibar (EFE)
Zidane, a la banqueta durant el partit contra l'Eibar (EFE)
Futbol

Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid, nega que el seu equip estigui en crisi després de quatre empats seguits

L'entrenador blanc reconeix que alguna cosa li passa al seu equip després d'haver empatat els seus últims quatre compromisos i haver perdut el liderat de la Lliga, però ha negat que estiguin en crisi

Actualitzat

Zinedine Zidane, l'entrenador del Reial Madrid, ha descartat que el seu equip estigui en crisi després d'haver protagonitzat 4 empats consecutius, 3 d'ells a la Lliga que li han costat el liderat. "No estem en crisi, l'únic que hem de fer és, pensant que som a l'octubre, no tornar-nos bojos. Alguna cosa passa, perquè quatre empats seguits, i sobre tot tres a la Lliga quan vas líder amb el començament de temporada que hem fet és dur. Però no perdre els papers, i els jugadors tampoc. El que veig és que ens falta intensitat al començament dels partits".

El francès ha negat que sigui el seu pitjor moment des que ocupa la banqueta blanca i s'ha mostrat confiant de millorar: "És un moment complicat però no em descentraré. Tenim un grup molt bo per superar això i és el que farem. Tenim 10 dies sense els jugadors i quan tornin toca posar-se a treballar al 100% físicament i tàcticament".

Els jugadors, dolguts

El porter Keylor Navas ha admès que "empatar a casa no és agradable. Hem de ser conscients que hem de millorar. Hem de treballar més fort. Estem molt dolguts". El colombià ha reconegut una certa impotència de l'equip: "Nosaltres ho intentem, treballem, venim amb la millor disposició del món a jugar, a intentar guanyar, però no ens acompanyen els resultats".

El central portuguès Pepe ha demanat a l'afició, que en algunes fases del partit ha xiulat l'equip, "tranquil·litat perquè canviarem la situació en la que estem. Queda molta lliga, i hem de lluitar sempre perquè és el que ens demana la samarreta d'aquest club. El més important és que estiguin amb nosaltres. Queda molt i ficarem la intensitat que aquests partits necessiten".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut