Futbol

Zinedine Zidane: "Molts dels aficionats al futbol que no són del Reial Madrid no volen que guanyem la Lliga"

Tot i que el tècnic blanc té la Lliga a tocar, no vol ni sentir a parlar de celebracions fins que es jugui el partit a Màlaga. El que té clar és que el títol depèn exclusivament del seu equip

Actualitzat

El tècnic del Reial Madrid, Zinedine Zidane, no ha volgut avançar res fins que el Reial Madrid jugui el seu partit contra el Màlaga, per tancar la temporada de Lliga 2016-17. "Només em concentro en aquest partit. Encara no faré cap balanç, es fa balanç al final de temporada, i tothom en farà, la premsa, els jugadors, el club i jo mateix... però ara no vaig més enllà del partit de demà", explica prudent.

El tècnic blanc ho té clar: "nosaltres sempre sortim a guanyar. No canviarem res, la nostra idea és sortir demà a tot gas, donar el 100% i estar concentrats" per guanyar l'últim partit de Lliga, que donaria el títol al Reial Madrid. "Depenem de nosaltres i això és molt important. Ens falta un partit, hem treballat com volíem i arribem en un bon moment físic al final de temporada", afegeix Zidane.

Quan se li ha preguntat sobre qui està a favor o no que el Madrid guanyi la Lliga, el tècnic ha dit que molts dels aficionats al futbol que no són del Reial Madrid no volen que el Madrid guanyi la Lliga. "Però no passa res, això no és nou, nosaltres sabem on som i sabem que ho hem de guanyar nosaltres al camp".

I és que el Madrid fa cinc anys que no guanya el títol nacional. Un títol que "és molt difícil de guanyar, són 38 jornades i no és gens fàcil. Cada setmana has de demostrar que la vols guanyar i donar-ho tot", explica Zidane.

Sobre el que li deu passar a Míchel pel cap abans del partit contra el seu exequip, Zidane no n'ha volgut dir res: "Jo miro només el que hem de fer nosaltres. Depenem de nosaltres, no miro el rival".

Els de Zidane s'han entrenat aquest dissabte i només s'ha de remarcar la normalitat amb què ho han fet James Rodríguez i Pepe. Tots dos podrien entrar en la convocatòria per viatjar a Màlaga.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut