Lliga de Campions

Zinedine Zidane defensa Karim Benzema davant les crítiques del president de França, François Hollande

En un llibre que sortirà publicat aviat, el davanter del Reial Madrid és blanc de les crítiques del president de la República Francesa. L'entrenador, francès com els altres dos protagonistes d'aquesta història, s'ha posat a la banda del seu jugador.
Zinedine Zidane en roda de premsa (Reuters)

Zinedine Zidane en roda de premsa (Reuters)

L'entrenador del Reial Madrid Zinedine Zidane ha sortit en defensa del davanter Karim Benzema a la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de Campions contra el Legia de Varsòvia davant de les paraules del president de França, François Hollande.

En uns extractes del llibre que recull les confessions del polític a dos periodistes de "Le Monde", Hollande afirma que el davanter madridista "no és un exemple de moralitat", diu que a la selecció francesa hi ha "paios que venen de barriades conflictives, sense referències ni valors i que van marxar a jugar a l'estranger massa aviat. Han passat de ser nens mal educats a vedets riquíssims", i aconsella a la federació del seu país "entrenar menys i donar lliçons a alguns per enfortir els músculs del cervell".

Rapahel Varane, preguntat per aquestes paraules, ha dit que "no respondré al que ha dit davant la premsa. Si el veig li diré el que penso. El seu entrenador ha estat menys diplomàtic: "Crec que tot el que es parla dels futbolistes és molest. És com si et critiquen a la teva feina amb coses rares. És normal que molesti al jugador. Hem de veure que va dir exactament, però sí que em molesta".

Zidane, preocupat per mantenir les formes mentre continuava transmetent la seva opinió crítica: "No tinc explicació, cadascú pot opinar i potser més un polític. És un problema escoltar aquestes paraules quan han pres la decisió que Benzema torni a ser seleccionable. No comparto moltes de les paraules d'alguns"