Zinedine Zidane a la banda al costat de Sergio Ramos (EFE)
Zinedine Zidane a la banda al costat de Sergio Ramos (EFE)
Futbol

Zinedine Zidane bat el rècord de Leo Beenhakker i suma 35 partits oficials seguits sense perdre amb el Reial Madrid

L'entrenador madridista es troba ara a 4 partits d'igualar la millor marca d'imbatibilitat d'un equip espanyol, en possessió del Barça de Luis Enrique

Actualitzat

Zinedine Zidane ja és l'entrenador del Reial Madrid amb la ratxa més llarga de partits oficials sense conèixer la derrota, 35. Aquesta setmana, en el partit de Lliga de Campions contra el Borussia de Dortmund (2-2), va igualar la sèrie de 34 que havia aconseguit Leo Beenhakker l'any 1989. I aquest diumenge, a casa, contra el Dépor, ha establert la nova marca madridista.

La sèrie de partits sense perdre de l'entrenador francès va començar després de la derrota a la Lliga de Campions davant del Wolfsburg la temporada passada, el 6 d'abril del 2016. D'aquests 35 partits seguits sense perdre a totes les competicions, n'ha guanyat 26 i n'ha empatat 9. El següent objectiu de Zidane és ara superar la millor ratxa del futbol espanyol, que va establir Luis Enrique Martínez amb el FC Barcelona la temporada 2015-16, amb 39 partits. Una ratxa que es va tallar l'abril passat, al Camp Nou, precisament davant del Reial Madrid (1-2).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut