Futbol

Zidane: "Xiulades a Cristiano? A mi també em van xiular."

El tècnic francès relativitza el mal moment del jugador portuguès i el reserva a l'estrena del Reial Madrid a la Copa, juntament amb quatre jugadors més

Actualitzat

Zinedine Zidane ha comparegut en la roda de premsa premsa per comentar la prèvia del Cultural Leonesa-Reial Madrid, que suposa l'entrada de l'equip blanc a la Copa del Rei. Curiosament, el jugador que ha centrat la majoria de preguntes, Cristiano Ronaldo, és un dels que no han estat convocats.

"Jo preferiria que marqués dos gols per partit, però no passa res si ara no marca -ha dit el tècnic del reial Madrid sobre el portugués-. Aviat tornarà a marcar gols i tot tornarà a la normalitat", ha comentat Zidane, que no creu que Cristiano estigui afectat per alguns xiulets que es van poder escoltar el diumenge durant el partit contra l'Athletic. "No entenc que hi hagi xiulets contra ell, però al mateix temps sí. A mi també em van xiular, són coses que passen. El públic del Bernabéu és molt exigent. Cristiano ho sap i això no li preocupa", ha dit.

Al marge del portuguès, Zidane també es deixa a Madrid a Bale, Benzema, Marcelo i Keylor Navas. El tècnic blanc ha confirmat la titularitat del català Kiko Casilla a la porteria. El partit contra la "Cultu" també podria marcar el retorn de Fabio Coentrao després de set mesos sense jugar. Mentre, Zidane ha deixat caure que la recuperació de Casemiro avança lentament. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut