Futbol

Zidane deixa Cristiano, Benzema i Modric fora de la convocatòria contra el Deportivo

El tècnic francès els dóna descans en l'últim partit de Lliga dels blancs abans de marxar cap al Mundial de clubs

Actualitzat

Zinedine Zidane ha donat descans a Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Luka Modric de cara al partit que el reial Madrid jugarà aquest dissabte (20.45) contra el Deportivo de La Corunya al Santiago Bernabéu. el partit contra els gallecs serà l'últim que jugarà l'equip blanc abans de marxar cap al Japó per jugar el Mundial de clubs.  

"Confio en la integritat dels jugadors"

El tècnic madridista ha parlat sobre l'afer fiscal que afecta a diveros dels seus jugadors en la roda de premsa prèvia al partit que el Reial Madrid jugarà contra el Deportivo aquest dissabte.

El tècnic s'ha referit als informes que han publicat diversos mitjans europeus com a "coses que diu la gent", i ha defensat la integritat de professionals com Cristiano Ronaldo, el més esquitxat per les filtracions de Football Leaks.

Sense deixar d'admetre que qualsevol escàndol pot afectar l'ambient dins d'una plantilla, Zidane ha estat optimista: "Espero que les coses s'arreglin ràpid i que no hi hagi un judici paral·lel. Haurem d'esperar", ha contesta el francès a una primera pregunta sobre l'afer.

Immediatament ha rebut una segona pregunta i ha ampliat més el seu parer: "Tenim gent que abans que futbolistes són persones, i són intel·ligents. Són bones persones i professionals, i saben què fan. Sobre les especulacions, només podem esperar que s'arreglin."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut