Futbol

Zidane: "Si pensem que serà més fàcil (sense Neymar) ens equivoquem"

El tècnic blanc assegura que tot i que el Barça ha perdut Neymar, l'equip no és més dèbil i el partit de diumenge no serà fàcil

Actualitzat

El Reial Madrid s'ha entrenat aquest matí per preparar el duel d'aquest diumenge al Camp Nou, contra el FC Barcelona. Els dos equips jugaran a les 22.00, en directe per TV3, el duel d'anada de la Supercopa d'Espanya.

El tècnic blanc, Zinedine Zidane, podrà comptar amb tots els seus jugadors, excepte el sancionat Modric i el lesionat Vallejo. En la sessió matinal a Valdebebas també hi ha participat el jugador del filial Achraf.

Qüestionat per la possible titularitat de Ronaldo, Zidane no ha donat cap pista: "Cristiano Ronaldo? Estem tots bé, físicament i mentalment. Tots volen jugar. Després triaré. Ja ho veuràs demà. Cristiano està preparat. Està molt bé. Ha treballat moltíssim durant les vacances", ha assegurat el francès.  

El que té clar Zidane és que "la Supercopa d'Espanya té un valor especial i, si és davant el Barça, té un valor afegit. És el millor rival". Un Barça sense Neymar, però, no per això més dèbil, segons el tècnic del Madrid, que subratlla que "aquest Barça no és el més feble al qual m'he enfrontat. A l'inrevés. Hi ha hagut canvis, però al final el Barça és el Barça. La seva idea de joc no canviarà. No trobaràs un altre jugador igual que Neymar, però qui fitxin ho farà bé. Si pensem que serà més fàcil (sense Neymar) ens equivoquem".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut